Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013

Ψάρι φιλέτο σαχανάκι


Για 1 μερίδα
Υλικά
  • 200 γρ. φιλέτο ψαριού φρέσκο ή κατεψυγμένο (γαλέος, μπακαλιάρος, γλώσσα, πέρκα κτλ)
  • χυμός ½ λεμονιού
  • 2 κ.σ. μουστάρδα
  • Λίγη ντομάτα ψιλοκομένη
  • Αλάτι
  • Ρίγανη
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Σε ένα τηγάνι βάζουμε το ψάρι μαζί με το λάδι, μουστάρδα, λεμόνι, αλάτι, ρίγανη και λίγο νερό όσο να σκεπαστεί. Σκεπάζουμε το τηγάνι με ένα καπάκι και το ψήνουμε σε δυνατή φωτιά για 10 λεπτά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου