Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013

Καρμπονάρα


Για 4 μερίδες
Υλικά
  • 350 γρ. γαλόπουλα ζαμπόν
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 200 γρ.κρεμά γάλακτος φυτική
  • Παρμεζάνα τριμμένη
  • Πιπέρι
  • Ένα πακέτο σπαγγέτι Νο7 
Εκτέλεση
Βάζουμε σε αλατισμένο νερό να βράσουν τα μακαρόνια. Σε ένα τηγάνι βάζουμε το λάδι και σοτάρουμε το κομμένο ζαμπόν γαλοπούλας μέχρι να πάρει χρώμα, χωρίς να ξεραθεί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Στο μεταξύ, έχουμε βράσει τα ζυμαρικά, τα στραγγίζουμε και τα ανακατεύουμε με τη σάλτσα. Σερβίρουμε και προσθέτουμε την τριμμένη παρμεζάνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου